Transport Gratuit

Livrarea este gratuită în toată România

Banii înapoi garantat

Plătiți cash sau cu card bancar la livrare.

Pentru orice întrebare

poți să ne contactezi 24 / 7

Discount pentru membri

Oferim cele mai bune prețuri

Promoțiile noastre

Cele mai vândute

Mobilier pentru afacerea ta

Mobilier magazine

Mobilierul comercial este primul pas spre succesul afacerii tale. Clienții care îți trec pragul stabilesc o legătură puternică cu locul, dacă acesta creează o senzație plăcută. Realizăm mobilier comercial funcțional, estetic și practic, adaptat specificului afacerii tale.

Mobilier birouri

Spațiul de lucru optim este un cadru luminos, primitor, cu un aspect estetic plăcut, unde angajații trebuie să se simtă confortabil. Modul în care este amenajat spațiul are un impact pozitiv și asupra clienților și partenerilor de afaceri care vă vizitează la birou. Din aceste motive, calitatea primează când vine vorba despre mobilier office.

Mobilier HORECA

Clienții tăi trebuie să se bucure de o atmosferă intimă atunci când își doresc să servească o cafea sau prânzul sau doresc să se bucure de momentele petrecute la hotel. Mobilierul pentru spațiile din industria alimentară și hotelieră este realizat pentru a îndeplini cele mai complexe cerințe din partea clienților.

Despre Noi

Infiintata in 1994, societatea noastra avea in  principal activitatea de comert cu amanuntul a produselor de mobilier si tapiterie. 

In 1996 am construit propriul atelier de tesatorie prin care produceam panza necesara pentru produsele proprii de tapiterie, dar si pentru alti producatori de canapele ce urmau sa fie exportate. 

In 1999 am achizitionat spatiul de desfacere a acestor produse in Iasi, cartier Dacia.

In 2000 am inceput constructia atelierului de productie ce a fost finalizat si dotat cu utilaje si aparatura necesare pentru realizarea produselor de mobilier in 2001.