20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Alege culorile de toamnă potrivite pentru mobilierul tău

Încă mai putem profita de câteva zile însorite, dar în curând ne vom lua încet rămas bun de la sezonul cald. Vom adăuga o haină mai groasă peste tricoul nostru preferat și vom înlocui tenișii sau sandalele cu pantofii.

 

Și dacă toamna ne bate la ușă, nu e de mirare că cei mai mulți dintre noi dorim să o primim cu brațele deschise, cum altfel, dacă nu cu ajutorul unor soluții de amenajare care să schimbe atmosfera din casa noastră? Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului echipa Ramely reprezintă ajutorul dumneavoastră de nădejde în promovarea ideilor creative pentru căminul în care locuiți și vă va prezenta mai jos câteva idei de cromatică în ceea ce privește amenajarea oazei tale de relaxare și liniște pentru sezonul de toamnă.

 

Lămpi de masă sau de podea, paturi cu un design minimalist cu diverse modele și un spectru bogat în culori calde care să vă trezească emoții și să vă ofere o doză de energie  în fiecare zi. Colțare fascinante pentru living, dressing-uri bine compartimentate în culori vii de toamnă care dau un ton unic spațiului, sunt doar câteva dintre produsele cu care suntem pregătiți să vă întâmpinăm.

Iar cum casa reprezintă locul care ne inspiră și ne încarcă de energie în fiecare zi, ambientul din fiecare cameră joacă un rol important în construcția stării noastre de spirit și chiar a dispoziției, iar culorile pe care le alegem pentru crearea lui au un rol indispensabil. Se spune că toamna reprezintă un sezon al confortului și al reconectării cu prietenii și familia astfel, vă vom prezenta mai jos câteva culori care emană energie și vitalitate, relaxare și confort, regăsite în corpurile noastre de mobilier.

Galben

Galbenul se identifică adesea cu fericirea, fiind o culoare energizantă și vibrantă, ideală pentru bucătării sau living-uri. Este potrivită și în holuri, datorită nuanței primitoare, iar oaspeții vor căpăta o stare de relaxare de îndată ce vor trece pragul casei. O soluție de petrecere a timpului de calitate alături de cei dragi, ideală pentru living-uri, spații open-space care îmbină clasicul cu modernul și care schimbă plăcut aspectul camerei datorită culorii calde și a formei acesteia, este canapeaua extensbibilă Arkadia.

Albastru

Culoarea cerului cu puternic efect calmant, vă relaxează și vă energizează chiar și în cele mai posomorâte zile. Este ideală în dormitoare și băi. Poți alege colțarul albastru Parizian Leny care să fie martorul tău la cele mai fericite momente alături de cei dragi.

Roz

Studiile inițiate în anii `60, au evidențiat că rozul scade bătăile inimii și pulsul și încetinește respirația într-o măsură mai mare comparativ cu alte culori. Așadar, culoarea are efecte odihnitoare, și nu este doar liniștitoare ci și plăcută. Este potrivită pentru living-uri sau dormitoare. Recomandarea noastră este să optați pentru mobilier și decorațiuni în culori pale pentru dormitor pentru a accentua starea de calm și nunațele vibrante pentru living. În acest sens vă propunem canapeaua extensibilă Ramos, o idee grozavă pentru living ce vă va oferi confortul și relaxarea mult visată.

Roșu

Adesea roșul este asociat nu numai cu pasiunea, dar și cu agresivitatea și folosit cu preponderență în locuințe. Cu toate acestea în interiorul casei, roșul abordează un accent de culoare puternic, care arată fascinant în sufragerie, întrucât stimulează apetitul. Ca celelalte nuanțe puternice și vibrante, cel mai bine arată atunci când este folosită echilibrat. Simbol al pasiunii și energiei, roșul reprezintă o culoare puternică, plăcută și impunătoare care evocă calmul și relaxarea în orice locuință. Astfel vă prezentăm fotoliile noastre din gama Cuba ideale pentru hol sau living.

Verde

Verdele ne aduce liniște și ne poartă printr-un univers al imaginației și al necunoscutului, ne creează o stare plăcută și ne ajută la eliberarea stresului în mod natural. Totodată ne amintește de natură și de farmecul ei, tocmai din această cauză calmează și revigorează. Este folosit în majoritatea camerelor dintr-o locuință iar capacitatea de revitalizare a spațiilor este potrivită în decorurile cu multe plante. Vă puteți juca cu nuanțele acestei culori după propriile preferințe. Se poate combina cu alb pentru un aspect contemporan și pentru a da o notă rustică întregii încăperi. Faceți cunoștință cu stilul modern și fascinant al canapelei cu 2 locuri Lexus, ideală pentru living și pentru petrecerea unor momente de liniște alături de partenerul dumneavoastră.

Indiferent de dorințele și de viziunea cu care pornești la drum atunci când  plănuiești să creezi un ambient plăcut care să-ți ofere liniște, plăcere, confort și relaxare, important e să alegi creativ și în în ton cu personalitatea ta. Ideile noastre de mai sus sigur te vor ajuta să-ți conturezi mai bine planurile de viitor în ceea ce privește locuința ta. La noi vei găsi gamă diversificată de mobilier cu personalitate, potrivite pentru fiecare încăpere din casa ta în nuanțe vibrante, calde și plăcute menite să vă relaxe și să vă bucure fiecare secundă din viața voastră.

Dacă la un moment dat vei caută inspirație, sfaturi sau idei originale, echipa noastră îți va sta la dispoziție la numărul de telefon 0783 160 080.