20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Alege stilul de design care te reprezintă

Atunci când ne amenajăm locuința, ne dorim să avem parte de un grad ridicat de confort, fiind spațiul în care ne petrecem mare parte din timp. Vrem să transformăm acest loc, astfel încât să devină „acasă”  și să reflecte stilul și personalitatea noastră. Dacă nu te-ai hotărât, încă, ce stil vrei să adopți, îți oferim câteva variante. 

Pentru a obține un stil chic și elegant, poți folosi foarte multe elemente, culori care fac parte din game cromatice neutre sau puternice, contraste între diferite materiale. Punctele importante din casă pot fi evidențiate, folosind corpurile de iluminat din gama Ramely precum lampa de podea argintie, sau lampa de picior ceramică.

Design-ul modern este reprezentat prin obiecte de mobilier în linii simple și culori neutre, de alb, crem sau negru. Materialele alese sunt naturale, lemn, cărămidă și deseori se optează pentru lumina naturală. Folosește mobilă în loc de pereți pentru a delimita vizual camerele. Bucătăria și livingul pot fi separate prin intermediul unei insule de bucătărie, iar un colțar poate marca spațiul din sufragerie.

Un aer natural și vintage îți dă o stare de liniște și creează un confort estetic inedit datorită nuanțelor calde folosite. Podelele și mobilierul din lemn completează perfect acest design și creează un spațiu confortabil pentru tine și cei dragi pentru a petrece cât mai mult timp în familie.

Alege stilul de design care ți se potrivește, pentru că locuința ta este spațiul care te reprezintă, iar modul în care îți amenajezi casa va influența felul în care te simți. Poți angaja un designer de interior profesionist, dar poți crea și singur un concept personalizat. Mobilierul Ramely oferă o gamă largă de produse potrivite, indiferent de stilul ales.