20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Amenajarea unui dormitor de mici dimensiuni

Atunci când vine vorba de amenajare, dormitoarele mici reprezintă o provocare, pentru că este necesar să includem tot ce avem nevoie, fără a aglomera vizual spațiul și să păstrăm un loc de trecere, ajungând cu ușurință în fiecare punct al camerei. De aceea, un designer de interior ne poate oferi ajutorul necesar, alegând piesele de mobilier potrivite, care se pot extinde în funcție de cerințele noastre. De asemenea, putem să ne găsim inspirația și în alte surse, citind diferite articole sau analizând idei de amenajare. Noi ți-am pregătit 8 sfaturi care te pot ajuta să amenajezi un dormitor cozy sau elegant, chiar dacă ai puțin spațiu la dispoziție.

În primul rând alege corpuri de mobilier suspendat, pentru a avea cât mai mult spațiu și pentru a te putea deplasa cu ușurință. Mesele extensibile, de exemplu masa extensibilă din pal melaminat de 6 persoane, paturile cu spațiu de depozitare precum patul tapițat din gama noastră și somiere rabatabile sau dulapurile și rafturile suspendate ce pot fi regăsite în seturile de mobilier pentru living precum mobila de living stejar Genta sunt variante prin care poți organiza cât mai eficient spațiul.

Alege un singur punct central pentru întreaga cameră pentru a nu supraîncărca. De asemenea, ține cont de pattern-uri, texturi și alege obiecte de mobilier care se încadrează în același stil de design interior. Oglinzile, finisajele simple și culorile neutre te pot ajuta să creezi impresia unui spațiu mai încăpător. Pentru a obține un dormitor impresionant, ia în considerare tablouri de mari dimensiuni, tapete, autocolante cu citate motivaționale, sau un perete vopsit într-o culoare îndrăzneață, astfel vei evita să achiziționezi alte obiecte de design care ar aglomera vizual camera.

Folosește spațiul vertical pentru a obține un dormitor cu un design funcțional. Aplică lămpi și montează mese pe perete, achiziționează tablouri și rafturi. Un alt sfat pentru a mări spațiul este să folosești draperii și perdele care să îmbrace complet peretele, nu doar fereastra, așadar aplică tijele aproape de tavan și alege o dimensiune până în podea. 

Chiar dacă ai dormitoare mici, alegând mobilierul potrivit și aplicând trucurile de amenajare într-un mod creativ, vei amenaja camera pe care ți-o doreai și vei putea crea iluzia unui spațiu aerisit, bine organizat.