20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Biroul ideal al copilului pentru școală

Școala se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că luna august este perfectă pentru amenajarea dormitorului elevilor din casa ta. Pe piață există multe mese de birou înguste, speciale pentru persoanele care lucrează la laptop, însă nu sunt la fel de potrivite și pentru copiii care merg la școală. În continuare, ți-am pregătit o serie de recomandări de birouri, perfecte pentru camera preșcolarilor, școlarilor și adolescenților.

1. Dimensiunile potrivite pentru un birou perfect

Locul ideal pentru amplasarea biroului este în fața ferestrei, însă poate fi poziționat și pe unul dintre pereții care au lumină naturală din lateral. În primul rând, o mare importanță în alegerea acestuia ar trebui să dai dimensiunilor pe care le are biroul.

O masă de birou ideală, cu spațiu pentru caiete, manuale și alte accesorii ar trebui să aibă minimum 60 cm și o lungime de 120 cm, iar înălțimea de sub blat ar trebui să fie de 75 de cm. De asemenea, atunci când în încăpere se află și un laptop sau calculator,  este indicat ca lungimea blatului să fie de minimum 150 de cm.

2. Amenajarea biroului din camera băieților

În acest sens, un birou ideal pentru camera băieților este cel din pal melaminat din gama Teyo, în nuanță de stejar sonoma. Este potrivit atât pentru camera copiilor, cât și pentru adolescenți sau studenți. Acesta este dotat cu un sertar și două spații de depozitare, loc destul pentru cărți, caiete, dosare sau obiecte decorative.

În plus, dacă cel mic, este pasionat și de jocuri video, cu ajutorul acestei piese de mobilier va avea destul loc și pentru consola de jocuri, care înlocuiește materialele de la școală, în pauzele de studiu.

3. Amenajarea biroului din camera fetelor

Portofoliul nostru cuprinde și birouri colorate, potrivite pentru camera fetelor. Un astfel de exemplu este masa Teyo din DTD laminat, în nuanțe de frasin/violet. Această piesă dispune de un sertar și de un dulap, loc încăpător pentru depozitarea rechizitelor.

Un alt aspect important în alegerea biroului este spațiul de sub el. Acesta ar trebui să aibă destul loc pentru picioare, pentru a putea sta comod cât timp studiezi sau lucrezi de acolo, dar să aibă suficient spațiu și pentru un scaun ergonomic reglabil, care susține perfect zona lombară.

4. Amenajarea biroului din camera liceenilor

Indiferent de gen, o recomandare ideală pentru toți liceenii, care au mai mult de studiu și dispun de o gamă complexă de cărți, dosare și laptop este masa cu etajeră din gama Mineson pentru că pe lângă aceasta, are încorporată un dulap, două sertare și un spațiu de depozitare deschis. Setul este confecționat din pal melaminat alb, cu un design modern, ce dă o notă de eleganță dormitorului.

Așadar, o astfel de piesă de mobilier pentru biroul copiilor este recomandat să fie făcută la comandă. În acest fel, poți opta pentru dimensiunile potrivite pentru camera ta, dar și să faci o alegere ideală pentru confortul și nevoile celui mic.

Consilierii noștri profesioniști îți pot realiza un birou personalizat, în funcție de schița proiectului tău. Contactează-ne la numărul de telefon 0783 160 080 și noi îți creăm mobilierul dorințelor tale.