20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Câteva trenduri de toamnă pentru casa ta

În fiecare sezon specialiștii noștri de design și mobilier analizează cele mai importante tendințe actuale care să vă ofere o viziune pentru amenajarea cu stil a locuinței dumneavoastră și a vă oferi cele mai bune și sustenabile soluții de decor interior.

Dacă evaluați predicțiile din ultimii ani, puteți să vă dați seama dacă amenajați spațiul în funcție de „modă” sau trendurile actuale, dar în același timp aveți șansa să explorați noi abordări și tendințe îndrăznețe care au avut potențialul de a crea un spațiu fresh, plăcut și relaxant.

Și cum oamenii au căutat întotdeauna așa cum englezii numesc ,,the ultimate confort oasis”, datoria noastră este să livrăm oamenilor fericire și soluții sustenabile și profesioniste care să o redea pe chipul fiecăruia, în oaza lor de relaxare și confort reprezentată de locuință.

În întâmpinarea sezonului de toamnă, echipa Raemly v-a pregătit câteva soluții de interior, actuale de sezon concretizate în 5 tendințe importante pentru anul 2021 în ceea ce privește idei moderne de amenajări dar și produse Ramely care te pot susține în construirea unui spațiu ideal și confortabil.

  1. Tapițerii de catifea

Un material old fashion considerat de mulți, catifeaua se evindețiază prin aceeași eleganță de nedescris și un aer boem ce emană liniște și relaxare în orice spațiu de locuit. Astfel, tapițeriile de catifea sunt considerate acum luxoase și confortabile, și se regăsesc atât la tabureți și fotolii, dar mai ales atunci când aducem în discuție canapeua. Pentru că piesele de mobilier tapițate cu catifea sunt cu adevarăt desăvârșite, oferind oricărui decor un plus de eleganță, vă propunem multiple modalități prin care să dați un alt suflu spațiului dumneavoastră. Fotoliile au adus mereu un mare aport spațiului prin design-ul și eleganța lor care este completată de celelalte elemente, așa că de această dată vă propunem să aruncați o privire către fotoliile de catifea din gama Zirkon, Taupe, Zeron sau Fodel. Realizate într-un stil modern și minimalist caracterizat de multă simplitate și confort, reprezintă o alegere ideală pentru cei care se identifică cu dorința de a ieși în evidență prin ceva fin și chic în materie de mobilier. Șezutul și spătarul asigură continuitate în confort. Sunt prevăzute cu burete și tapițate cu material de catifea în culori fascinante care să bucure privirea de fiecare dată. Fiecare nuanță adaugă un plus de culoare în bucătării sau living, realizând un ambient atractiv vizual.

Spătarul curbat permite o poziție confortabilă, iar prelungirea acestuia până în părțile laterale realizează un suport pentru brațe. Buretele de pe spațiul de șezut și spătar asigură un confort la superlativ și clipele de liniște și relaxare la care ați visat.

Catifeaua a fost sinonimă luxului și opulenței dacă ne raportăm la istoria designului interior, iar anul acesta conform tendințelor actuale, catifeaua este mainstream chiar și când vine vorba despre amenajările interioare, amplificată de o bogăție și o diversitate de culori și modele. Și avantajele nu se opresc aici, materialul oferind o durabilitate și o rezistență aparte. Catifeaua este ușor de întreținut, și un element musthave pentru acest anotimp de toamnă și pentru orice living, mai ales pentru pasionații de design și calitate. În acest sens, nu are rost să vă mai ținem în suspans și diverse prezentări de produs pentru că știm că așteptați verdictul nostru în ceea ce privește soluția unei amenajări grațioase a încăperii dumneavoastră. Pentru că suntem prezenți cu soluții pentru nevoile oamenilor și de-a lungul experienței noastre ne-am dezvoltat simțurile creative și olfactive, tocmai ca să redăm oamenilor plăcerea de a locui acasă. Canapeaua extensibilă de nuanță de catifea roz sau smarald Kaprera, țesătură Velvet va fura privirile oricui prin design-ul atent și grandios și materialul nobil fascinant și luxos încă de la primele apariții. Jocul misterios de lumini și umbre, intensitatea culorilor, atingerea delicată și senzația palpabilă fac acest material unic și special.

Dacă plănuiești să îți reamenajezi livingul în totalitate sau pur și simplu simți nevoia să faci o mică schimbare pentru a da spațiului o nouă înfățisare, unul din pașii esențiali este să achiziționezi o canapea nouă sau s-o retapițezi pe cea veche. Indiferent de nuanțe sau modele, canapelele de catifea vor reprezenta întodeauna o alegere bună cu un potențial de a revigora decorul livingului și de a-i da un aer sofisticat și rafinat, fără a se demoda vreodată.

Elemente naturale

Trăim într-o continuă schimbare și ne adaptăm de fiecare dată identificând soluții și urmărind acțiuni, însă nu de fiecare dată tehnologia ne face și fericiți, iar unul din trendurile în materie de design interior al anului 2021 pentru locuințe, este renunțarea la decorul influențat de noile tehnologii și înlocuirea acestora cu materiale și elemente de decor naturale precum plante vii, piatră, cupru, granit sau lemn. Elementele naturale sunt preferate tocmai pentru că ajută la crearea unui ambient organic, de relaxare și destindere în orice spațiu.

Dacă sunteți un iubitor de natură și v-ați confruntat măcar o dată cu aceeași repetabilă problemă numită lipsa spațiului, Raftul din bambus lăcuit cu 8 polițe, TABIA, se va ocupa de această problemă, oferindu-vă posibilitatea de a vă păstra minunile, plus că este în culoare naturală, deci se potrivește perfect în orice interior. Confecționat din bambus lăcuit, oferă o versatilitate debordantă și poate fi folosit oriunde aveți nevoie de un raft de acest tip. Tabia va ieși în evidență în orice cameră din apartamentul dumneavoastră. De asemenea o comodă oferă o altă perspectivă oricărui spațiu, emanând căldură și un aer minimalist ce va evidenția plăcerea trăirii unor clipe inedite în familie sau alături de prieteni. Soluția noastră pentru voi este comoda din gama Ginger de nuanță albă/miere confecționată din lemn, nuiele și material textil având la dispoziție 6 coșuri de depozitare.

Modele florale

Modelele florale n-au fost desconsiderate de designeri niciodată și s-au regăsit în preferințele lor, dar și a oamenilor pasionați de stil și amenajări de interior. Anul acesta, modelele florale sunt modernizate și unice prin aerul contemporan difuz al casei, indiferent dacă e vorba de obiecte decorative, mobilier cu print sau tapițerii. La noi găsiți cele mai sofisticate modele de fotolii suspendate cu modele florale din gama Kalea, Dalvea și Noela. Ideale pentru momentele dumneavoastră de răsfăț sau pentru răsfoirea revistelor preferate, pot fi soluția viabilă de înlocuire a fotoliilor clasice.

Elemente Vintage

Un trend clasic revine pentru această toamnă! Corpurile de iluminat retro  – pentru o atmosferă cu lumină difuză, misterioasă! Fotolii și covoare de inspirație vintage sau imaginea clasicului într-o conservare plăcută, vor fi punctele de atracție ale casei. Armonia detaliilor și măiestria creatorilor conturează forme unice și inedite. Caracterizate prin linii elegante și fluide de culori, crează o stare de nostalgie și relaxare. Designul retro și corpurile de iluminat cu concept vintage asigură o lumină de accent, fiind o soluție optimă pentru iluminatul decorativ, creând un aspect nostalgic în orice spatiu din casa (living, dormitor, dining, bucatarie).

Alb-negru

Un trend durabil și cu mare perspectivă peste ani este reprezentat de mobila black & white care se află pe lista tendințelor actuale și face parte din decorul pentru 2021, în continuare. Contrastul între alb și negru crează o armonie în casă, și în același timp o dimensiune grafică, care nu se demodează niciodată.

Negrul, prin definiție, o culoare eleganta ce poate fi alăturată cu brio multor culori: roșu, galben, violet, se potrivește foarte bine asociat culorilor deschise, oferind împreună cu ele un contrast care te duce cu gândul la confort și bun gust, și de cele mai multe ori se completează perfect este albul.

Albul se poate asocia ideal oricărei culori, celor închise în mod special: albastru, verde, maro, obținându-se de asemenea un contrast interesant. Iar decorul în alb și negru este potrivit oricărui stil de amenajare, însă, pentru cei ce optează pentru un design contemporan, poate reprezenta sigur alegerea perfectă. Combinația clasică și arbitrară de culori alb-negru, transformă orice încăpere într-un interior sofisticat, chic și întotdeauna la modă. Acestea fiind zise, vă prezentăm un ansamblu modern și versatil de amenajare a living-ului în nuanță de alb și negru din gama Rupor ce va atrage privirile de admirație ale oaspeților. Eѕtе іmроrtаnt ѕă găsiți рrороrțіа соrесtă și есhіlіbrul dintre сеlе dоuă culori astfel înсât livingul dumnеаvоаѕtră ѕă fіе armonios, dar este în dependență și de alеgеrеа potrivită a tареtuluі, mоbіlіеruluі, perdelelor șі ale ассеѕоrііlоr decorative. Toate aceste detalii vă vor ajuta să сrеаțі atmosfere diverse, dе lа unа ѕtrісtă șі еlеgаntă până la una саlmă și fоаrtе соnfоrtаbіlă.