20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

;

După o zi lungă și obositoare, tot ce îți dorești este să ajungi acasă, să te poți relaxa în voie, să te decontectezi de la sarcinile zilnice și să-ți oferi timp doar pentru tine. Dacă ți-ai dorit dintotdeauna un colț de relaxare la tine acasă dar consideri că nu ai suficient spațiu, e timpul să îți spunem că te înșeli. Rolul de ”mic colț de relaxare” poate fi atribuit mai multor zone ale locuinței, de la balcon sau o parte mai retrasă din living, la o încăpere separată, pe post de birou. Indiferent unde alegi să amenajezi acest spațiu personal, este important să alegi produse de cea mai bună calitate și cu un design inovator, de care să te bucuri pentru o lungă perioadă de timp. În acest sens, îți punem la dispoziție câteva recomandări de produse special concepute desfășurării activităților din timpul liber, în colțul amenajat cu atât de mult entuziasm:

  1. Balansoarul nostru CHARGO cu suport pentru picioare este perfect pentru momentele în care vrei să citești o carte bună sau să vizionezi un film interesant. Are un șezut moale matlasat, poate susține o greutate de până la 110 kg. și este elegant, potrivindu-se oricărui tip de design. 
  2. Fotoliul nostru SIVERT  din lemn de mesteacăn maro este fiabil, rezistent și de o calitate superioară. Special conceput pentru momentele de destindere în liniștea propriului cămin, îți oferă confortul de care ai nevoie, la cele mai înalte standarde și la un preț accesibil. În plus, îți poți alăpta bebelușului în deplină liniște, într-un confort sporit.
  3. Fotoliul nostru suspendat NOELA este ideal pentru amenajarea unui colț de relaxare în grădină, unde frumusețea naturii să acompanieze momentele tale de intimitate. Foarte confortabil și elegant, de un alb imaculat, va fi punctul de atracție atât pentru cei mici, cât și pentru prietenii care vor veni în vizită. 
  4. Fotoliul nostru maro NOELA poate fi cu ușurință integrat într-un balcon de tip terasă, amenajat cu stil și bun gust, unde să-ți bei cafea în liniște în fiecare dimineață. Cu o capacitate maximă de până la 160 de kg. și un material de cea mai bună calitate, îți asigură un grad ridicat de confort , rezistență și durabilitate. 
  5. Lampa noastră de podea LILA poate transforma cu ușurință o încăpere într-un colț de rai, datorită luminii ambientale și a rafinamentului pe care le oferă. Cu ajutorul lămpii potrivite, cititul devine mai plăcut, lucratul pe calculatorul la ore târzii devine mai puțin obositor, iar vizionarea unui film devine o adevărată pasiune. 
  6. Pătura noastră RABITA TYP 9 de un gri deschis, curat, completează de minune micul tău colț de relaxare, fiind accesoriul suprem în ceea ce privește petrecerea timpului liber în zilele răcoroase de toamnă. Cu o textură moale și pufoasă, reușește să-ți facă serile mai călduroase, plăcute și relaxante. 
  7. Covorul nostru AMIDA alb vine la pachet cu eleganța, calitatea și luxul. Realizat din 100% poliester și o dimensiune de 140×200 cm., este accesoriul care întregește colțul tău de relaxare și-l transformă într-un loc al clipelor fericite. 

Amenajează-ți locuința după bunul plac și oferă-ți toate condițiile de care ai nevoie, astfel încât să te simți împlinit! Indiferent cât de ocupat ești, ai grijă să-ți oferi cel puțin 30 de minute doar pentru tine la fiecare final de zi, pentru a-ți reîncărca bateriile și a te pregăti de o nouă zi încărcată. Alege produsele care se potrivesc cel mai bine stilului personal și design-ului din propria locuință de pe site-ul nostru: https://bit.ly/3nA4dJT sau contactează-ne la numărul de telefon 0783 160 080.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *