Culorile potrivite cu care ar trebui să îți amenajezi locuința în acest an

Pentru amenajarea unui spațiu interior într-un mod inedit trebuie să acorzi o atenție deosebită la detalii. De la accesoriile pentru mobilă până la culori, toate piesele de decor trebuie să fie unice și să îți poarte amprenta personală. În acest an, institutul Pantone a declarat că Aqua este culoarea lui 2021, aceasta fiind o nuanță care se încadrează în paleta cromatică de albastru oceanic și este și relaxantă pentru privire. Albastrul oceanic este asociat deseori cu starea de pace, calmitate și libertate și oferă spațiului un aer modern, contemporan aparte.

Dacă vrei să ții și tu cont de tendințe, poți integra această cromatică în camerele din locuința ta sau poți opta să decorezi în funcție de paleta cromatică predominantă deja în încăperi.

1. Alb

Nuanțele de alb conferă luminozitate unei camere și sunt potrivite atât pentru living, cât și dormitor. Printre piesele de mobilier care s-ar încadra perfect în camere unde culoarea predominantă e albul sunt: masa de birou alb de la RIOMA, noptierele clasice din pal laminat de la Tiffy sau masa de toaletă cu taburet, toate sunt elegante și oferă o notă aparte încăperii.

2. Negru

Paletele cromatice de negru sunt perfecte pentru un living elegant. Oferă un aer clasic, boem și inspiră rafinament și seriozitate. O masă din sticlă alături de un colțar din piele ecologică neagră „Modern” vor fi piesele centrale pentru zona de dining unde poți lua cina cu familia sau invitații tăi.

3. Gri

Griul se numără și el printre culorile de bază în materie de amenajări interioare în acest an. Este o nuanță neutră, rece, care conferă un aspect modern, elegant și curat, ideal pentru mobilierul din dormitorul tău. În acest context s-ar încadra perfect un pat din lemn masiv, tapițat în țesătură precum cel Mentol din gama RIANA KOMFORT, alături de două comode cu sertare pe alb de la Brain.
În plus nuantele de gri pot fi combinate cu usurință cu palete cromatice de roșu, galben, sau verde.

4. Maro

Nevoie de a petrece timp în natură de anul trecut a făcut că în 2021 culorile pământii precum cele ruginii, verzi-calde sau maronii să se numere și acestea printre culorile de bază în materie de design interior din acest an.

S-a demonstrat științific că personalizarea obiectelor de mobilier sau decorațiuni prin includerea nuanțelor naturii în interiorul locuinței oferă o stare de relaxare imediată, liniște și confort, sentimente de care ai parte când spre exemplu ești în mijlocul unei păduri sau pe malul unui lac.

De la comode maro din lemn masiv pentru dormitor până la mese clasice de dinning din fag sau stejar pentru bucătărie, toate conferă un aer contemperan, perfect pentru locuința ta din centrul orașului.
Nuanțele pământii aduc mai aproape de tine liniștea naturii!

Decorează-ți locuința în funcție de nevoile pe care le ai și ține cont de stilul care te face să te simți ca acasă. Folosește nuanțe de mobiler neutre care conferă un ambient plăcut și care îți sporesc și creativitatea atunci când ai de lucru, dar creează și o atmosferă relaxantă.

Dacă ai nevoie de îndrumare, echipa noastră are idei creative și îți stă la dispoziție la numărul de telefon 0783 160 080. Producem piese de mobilier calitative, în culori și design-uri personalizate, conform dorințelor tale.