20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Cum să îți amenajezi anexele locuinței într-un stil practic

Fie că stai la casă sau la apartament, anexele locuinței tale pot fi transformate în spații de relaxare cu stil sau în locuri de depozitare funcționale și creative. Elementele ideale pentru această redecorare sunt piesele de mobilier calitative, practice și moderne din portofoliul nostru.

Pod/mansardă

Dacă optezi să îți amenajezi podul sau mansarda căminului tău într-o cameră de recreere, cele mai potrivite accesorii sunt:

  • Fotoliile balansoar din lemn masiv și material textil precum cele din gama Geron sau cele din catifea, Taram
  • Canapele tip bănci, din catifea, în stil Art-Deco și diverse culori, din gama Noblin
  • Fotolii extensibile, din material tapițat, cu spațiu de depozitare. E piesa perfectă pentru o seară relaxantă la TV sau pentru un somn liniștit
  • Măsuțe portabile simple sau cu mai multe compartimente, locul ideal pentru un o gustare rapidă
  • Fotolii suspendabile din ratan și perne cu modele florale, special pentru un moment de respiro de la finalul unei zile obositoare.

Vestibul/hol

După o amenajare cu stil, holul sau spațiul de tranziție dintre camerele tale poate căpăta o funcționalitate și un stil aparte. Pe lângă clasicele cuiere și pantofare, elementele ideale pentru un astfel de loc sunt: băncuțele în nuanțe pastel din gama Burda sau banchetele din catifea în stil Art-Deco. În acest fel, vei crea o încăpere practică, unde tu și invitații tăi veți sta confortabil de fiecare dată când vă încalțați.

Pivniță/beci

Atunci când locuiești la casă și dispui de un beci sau o pivință încăpătoare, îl/o poți transforma din spațiu de depozitare într-o cramă personală de vinuri și alte băuturi preferate. Trebuie doar să fii inventiv și să realizezi schițe pentri rafturi și polițe speciale pentru păstrarea sticlelor, iar noi îți creăm piese personalizate, în funcție de dimensiunile proiectului tău.

Garaj

Garajul este spațiul perfect pentru depozitarea tuturor obiectelor care te pot încurca prin locuință. Folosind etajere și rafturi poți organiza totul, de la ustensile de mecanică până la decorațiunile pentru sezonul de iarnă.

Așadar, fii creativ, optează pentru piese de mobilier calitative, moderne și durabile, ținând cont de tipul locuinței și stilul specific pe care vrei să îl abordezi. Recomandările noastre anterioare sunt sugestii de amenajare practice, însă dacă ai nevoie de mai multe sfaturi, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție: 0783 160 080.