Cum să îți organizezi camera de relaxare?

Ești pasionat de filme (Netflix) și de lumea jocurilor video (gaming), dar nu ai reușit încă să îți amenajezi un spațiu ideal pentru aceste activități? Noi îți venim în ajutor cu câteva recomandări pentru transformarea unei încăperi banale într-o oază de relaxare, perfectă pentru camera de „Netflix and chill”.

Chiar dacă ești ocupat pe parcusul zilei, la finalul ei trebuie să îți faci timp pentru tine, să te relaxezi și să te bucuri de un film captivant sau un joc video interactiv. Pentru ca totul să capete o atmosferă armonioasă și confortabilă, camera ta are nevoie de o organizare corespunzătoare, cu accesorii inedite și câteva piese de mobilier esențiale.

Elementele ideale din camera de relaxare

Monitoarele și comoda specială pentru TV

Elementele electronice sunt cele pe care cade accentul în această încăpere. Fie că vorbim de jocuri online sau de filme, atât pentru un gamer adevărat, cât și pentru un cinefil contează calitatea imaginii pe care o oferă diversele device-uri.

Display-urile ideale pentru aceștia sunt monitoarele, televizioarele tip smart și videoproiectoarele, cel mai popular fiind monitorul cu rezoluții mari, care asigură o imagine clară, fără a depăși câmpul vizual al persoanei din spatele ecranului. Pentru a-l integra perfect în peisaj, ai nevoie de o comodă sau de o măsuță specială pe care poți poziționa display-ul. Ideale pentru acest tip de spațiu sunt comodele noastre speciale pentru televizioare: Tiffy 14 din pal melaminat crem, Marker din stejar sonoma pe alb și pal melaminat sau Royal RN din pin nordic în combinaţie cu stejar sălbatic. Toate dispun de spații de depozitare, potrivite pentru poziționarea consolei de jocuri sau a diferitelor decorațiuni și pot fi personalizate în funcție de mărimea și restul design-ului din cameră.

Fotoliul cu masă pentru picioare sau scaunul de gaming

Monitoarele sunt importante, însă elementele de mobilier sunt cele de care depinde cât de ridicat este confortul din această încăpere. Un gamer are nevoie de un fotoliu sau un scaun de gaming practic, care să-l ajute să se concentreze cât mai bine la activitățile sale, fără să-i provoace somnolență. Recomandările noastre sunt: Scaunul GILBERT negru, din piele ecologică, care are înălțime reglabilă și picioare din metal, sau Scaunul de birou VAN, tapițat cu plasă și cu mânere din plastic, reglabile. Mai mult, fotoliul din catifea LAGER cu taburet îți oferă un spațiu relaxant, în timpul sesiunii tale de jocuri video.

Pe de altă parte, un cinefil se poate mulțumi și cu o canapea extensibilă, precum ARKADIA, confecționată din stofă și lemn de fag. Aceasta este spațiul perfect în care poți adormi liniștit, în timp ce TV-ul încă rulează, pe fundal, o comedie romantică sau serialul preferat.

Cozy corner

Partea de gaming este importantă, desigur, însă pentru relaxare desăvârșită, ai nevoie și de un cozy corner pentru seri liniștite. Canapeaua extensiblă, cu un covor clasic și pufos SELMA, și un balansoar suspendabil KALEA, conturează un spațiu călduros, confortabil și în care dăinuie armonia. Mai mult, alături de perne și pături colorate, ai parte de liniștea de care ai nevoie după o zi obositoare.

Masă pentru servit snacks-uri la o seară cu prietenii

Camera de relaxare nu este doar refugiul tău când ai nevoie de liniște sau de interacțiune cu un joc video, ci este și un loc ideal pentru a petrece o seară cu prietenii. Ca să vă puteți bucra cu toții de un film sau un meci de fotbal, snacks-urile sau deliciile dulci nu pot să lipsească. Pentru acestea, o măsuță precum cea din gama Robert din lemn de fag, este ideală pentru preparatele speciale care îți vor bucura papilele gustative invitaților tăi.

Lămpi sau veioze

Sistemul de iluminat este un aspect – cheie pentru o cameră organizată ca la carte. Pentru un ambient cât mai plăcut, lămpile sau veiozele cu un nivel de lumină scăzut sunt ideale. În portofoliul nostru  avem o gamă variată de obiecte de iluminat, cu diverse modele și culori din care poți alege. Fie că vorbim de lămpi de podea  din lemn natural, de lămpi de masă sau de cele cu picior, toate sunt elegante și oferă o lumină ambientală, potrivită pentru o cameră de gaming sau de filme. Astfel de corpuri de iluminat cresc nivelul de concentrare în mediul virtual și nu sunt obositoare pentru vedere, atunci când vizionezi un film.

Așadar, camera în care vrei să-ți petreci timpul liber trebuie să-ți asigure cel mai înalt nivel de confort, iar elementele de mobilier sunt cele care pot transforma totul într-o adevărată oază de relaxare. Dacă ai nevoie de sfaturi sau recomandări în legătură cu amenajarea unui astfel de spațiu, portofoliul nostru de mobilă personalizată alături de consultanții noștri creativi și dedicați, îți stau la dispoziție la 0783 160 080.