20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Cum să obții un living modern?

Creează un living în care să te simți cu adevărat  „acasă” , este locul în care socializezi cel mai mult alături de ceilalți membri ai familiei sau de prieteni. Așadar contează să amenajezi spațiul la care ai visat și să construiești o ambianță plăcută. Design-ul modern este apreciat de majoritatea dintre noi, pentru că se caracterizează prin eleganță, simplitate și bun-gust. Îți oferim câteva sfaturi prin care poți decora această cameră pentru a avea un design contemporan.

Organizează spațiul cu atenție, pentru a găsi ceea ce ai nevoie într-un timp cât mai scurt și creează anumite zone pentru a avea o sufragerie cât mai ordonată. Folosește comodele noastre, de exemplu comoda albă cu 4 sertare, comoda crem din lemn TIFFY sau comoda din stejar FORSO și poți eficientiza căutarea, pentru că poți așeza toate lucrurile pe categorii, având mai multe sertare sau compartimente.

Alege un tapet care iese în evidență pentru pereți, va oferi un aspect modern și elegant. Poți opta pentru modele mai simple, dar și culori îndrăznețe sau texturi variate. Dar ia în considerare faptul că acesta va reprezenta punctul central, așadar combină cu un mobilier în stil minimalist și puține obiecte de decor pentru a atrage atenția asupra pereților. Pentru a avea un impact mai mare, vopsește doar unul dintre pereți cu o culoare puternică și vibrantă și alternează celelalte obiecte din cameră cu nuanțe complementare.

În foarte multe case, atunci când aleg să se mute, proprietarii își doresc amplasarea unui șemineu. Acest obiect este util, dar reprezintă și o piesă inedită de design. Oferă o atmosferă confortabilă și liniștită atunci când îl privești, citești o carte sau socializezi. Șemineul poate fi combinat cu un mobilier elegant, dar se potrivește și cu cel din lemn masiv.