20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Cum să pregătești camera copiilor pentru Moș Crăciun?

Nu limita spiritul sărbătorilor doar la sufrageria casei tale. Crăciunul este sărbătoarea preferată a celor mici și este întotdeauna așteptată cu nerăbdare, căldură în suflet și fericire la cele mai înalte culmi. Ei vor fi entuziasmați atunci când pot răspândi dragostea în locuri neașteptate precum dormitorul lor. Iată câteva idei interesante despre cum să-i faci să simtă din plin spiritul Crăciunului în acest sezon de sărbători. Azi îți propunem câteva idei care să te ajute în amenajarea spațiului lor și în așteptarea lui Moș Crăciun care sigur îi va răsplăti cum se cuvine pentru cumințenia și faptele bune pe care le-au făcut în decursul anului.

Copiii sunt întruchiparea fericirii și întotdeauna dornici să primeasca atenție și cadouri, iar de Crăciun toate dorințele lor se împlinesc primind cele mai frumoase cadouri, multe bomboane și ciocolată sau haine noi. Dar cum ar arăta dormitorul lor într-un decor și în spiritul sărbătorilor, pentru ca bucuria lor să fie nemărginită, iar ei să se retragă cu drag în camera lor atunci când simt nevoia. Și pentru că suntem obișnuiți să-ți livrăm soluții pentru orice temă de amenajare și spațiu și pentru că noi ne-am conformat cu toate aceste detalii te îndrumăm să arunci o privire către patul de copii Montesori din gama Bibiana confecționat din lemn masiv de pin, placaj și MDF. Acest pat îi va oferi copilului un mediu accesibil, stimulându-i independența și dezvoltarea armonioasă.

Și cum o cameră ordonată este întotdeauna esențială în dezvoltarea și educația lor și pentru ca totul să fie impecabil în aceste momente unice din viața lor în care simt magia și căldura sărbătorilor, un dulap compartimentat bine și în ton cu personalitatea lor este binevenit în dormitor unde pot să-și depoziteze hainele și alte obiecte din universul lor. În acest sens îți prezentăm un dulap unic și jucăuș din gama Averon ca ei să-și înceapă o nouă aventură în universul imaginației, al  plăcerii și să experimenteze lucruri inedite. Este realizat dintr-o structură metalică cu șase cutii de depozitare din plastic și două cutii cu o tijă suspendată. Combinația nuanței de gri cu modelul este garantată pentru a completa și a lumina orice cameră. Acesta poate fi decorat cu ghrilande și luminițe care să amplifice spiritul sărbătorilor și atmosfera plină de magie de care copiii se pot bucura la orice pas în dormitorul lor.

Taburete distractive

Creează un spațiu pentru relaxare și joacă în pragul sărbătorilor pentru copii, în care poți integra cu ușurință elemente distractive, precum niște taburete jucăușe și unice care să transmită plăcere și dorința lor de a experimenta inimaginabilul! Tabureții de catifea velvet în nuanțe de alb și negru din gama Molly au un design surprinzător și vor deveni cu siguranță noul partener de joacă al copiilor!

Covoare cu motive distractive

Ce poate fi plăcut în seara de Crăciun pentru copii decât să se bucure de cadourile primite pe un covor care să ofere căldură și o senzație plăcută de confort? Covoarele sunt perfecte pentru orice spațiu, iar pe lângă utilitatea lor practică, când protejează parchetul de lovituri și zgârieturi, oferă și o multitudine de senzații plăcute în orice anotimp. De asemenea, separă spații, protejează solul, reglează temperatura camerei și îi fac pe copii și prietenii lor să se simtă confortabil. La noi găsești cele mai versatile covoare pentru decorarea camerelor copiilor. Ai posibilitatea de a alege din gama noastră de la Xander, Zoan sau Jenny și să le oferi energia și pofta de distracție în pragul sărbătorilor.

Fotoliul pentru citit povești

Locul ideal, unde cuminți citesc sau ascultă poveștile de iarnă, este fotoliul balansoar din catifea velvet în nuanță de verde smarald de la Taram. Aceștia se pot se pot bucura de confort pe tot parcursul anului, locul unde vor scăpa de griji și vor da frâu liber imaginației bogate. Fotoliul este confecționat din material textil moale de catifea de culoare verde. Stabilitatea este asigurată de construcția din metal negru și o bază de lemn în finisaj stejar. Iar mișcarea legănată va avea întotdeauna efecte calmante asupra copiilor.

De asemenea, ai posibilitatea de a aduce magia sărbătorilor în camera celor mici prin adăugarea unor decorațiuni care să le dea senzatia unui spațiu desprins din poveștile de iarnă. Poți face asta prin adăugarea unor luminițe care să dea viață întreg decorului din camera copilului. Ele pot fi găsite sub diverse forme și culori, iar în funcție de preferințe le poți integra cu ușurință în camera lor.

Acestea fiind zise, poți începe crearea unui decor fascinant pentru camera copilului tău punând în practică aceste idei inspirate din experiența noastră. Pentru orice alte idei creative și durabile pentru amenajarea decorului casei tale îți stăm la dispoziție la numărul: 0783 160 080.