20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

De ce ai nevoie de un designer de interior?

Atunci când ne mutăm sau decidem să ne reamenajăm locuința, ne propunem să transformăm orice spațiu în casa perfectă, pentru a obține confortul la care visăm și pentru a ne petrece o mare parte din timp într-un cadru cozy, special conceput pentru noi, unde să ne simțim acasă. Deși avem foarte multe idei, uneori suntem limitați de buget. Însă, angajarea unui designer de interior poate merita investiția și poate reduce costurile pe termen lung, pentru că nu veți avea nevoie de alte modificări. În continuare vă vom prezenta și alte avantaje pentru a alege această variantă.

Un designer vă va ajuta să vă concretizați ideile și să alegeți un concept potrivit pentru casa voastră care să se ridice la nivelul așteptărilor. Probabil aveți foarte multe variante și surse de inspirație, însă nu ați reușit să decideți care este mobilierul perfect și design-ul care să vă reprezinte. 

În afară de partea estetică, un designer ține cont și de nevoile voastre, așadar la prima întâlnire va încerca să vă cunoască, să colecteze informații despre pasiunile, lucrurile care vă plac, culorile favorite, stilul de viață pentru a se adapta tuturor cerințelor și pentru a oferi identitate spațiului în care veți locui.

         Confortul este dat nu doar de obiectele pe care le alegeți, ci și de modul în care le aranjați. Sunt anumite criterii de care trebuie să țineți cont în design, iar un arhitect și un designer au competențele necesare pentru a vă oferi suport și pentru a evita alte greșeli. Sursele de lumină și dispunerea lor reprezintă, de asemenea, un aspect important pe care trebuie să îl luați în considerare pentru a crea un spațiu funcțional. 

 Deși pare ironic, designerul vă va ajuta să economisiți timp și bani, pentru că vă va recomanda magazine unde veți găsi mobilierul dorit la o calitate superioară, dar la prețuri care să se potrivească bugetului de care dispuneți. În plus, puteți descrie ce aveți nevoie, care sunt dorințele voastre, iar specialistul pe care l-ați angajat va căuta și va achiziționa mobilierul și celelalte obiecte pentru interior sau exterior.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele angajării unui designer de interior, însă beneficiile vă vor depăși așteptările!