20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Idei creative pentru decorarea dormitorului adolescenților

Sezonul școlar a început, iar majoritatea părinților se confruntă cu o mare provocare: decorarea dormitorului copilului lor. Nu-i așa simplu să corelezi bugetul și regulile cu trend-urile în continuă schimbare, ale tinerilor pentru care dormitorul nu reprezintă doar un loc în care dorm, ci un important refugiu unde ascultă muzică, citesc, își pregătesc temele sau își primesc prietenii. Misiune grea am spune, dar nu imposibilă atâta vreme cât ambele tabere participă la un exercițiu de brainstorming înainte de a începe amenajarea dormitorului.

Astfel, fiecare vine cu sugestii iar la final, planul de amenajare va fi mult mai conturat, mai concis și bine pus la punct. Echipa noastră îți vine în ajutor cu puțină inspirație, pentru că nu strică niciodată să ai câteva idei originale bogate în creativitate atunci când începi să decorezi un spațiu, mai ales camera unui adolescent.

Compartimentează spațiul în mai multe zone

Chiar dacă dormitorul acestuia este mic, este important să creezi mai multe zone dedicate unor spații diferite: zona de studiu, zona de dormit și o zonă de relaxare. Toate acestea le poți pune în practică prin intermediul unor soluții de depozitare inteligente care te vor ajuta să economisești spațiu și al unor corpuri de mobilier multifuncționale.

Spațiul de studiu

Atunci când decizi să aloci un spațiu dedicat special studiului copilului tău recomandarea noastră este să alegi un birou cu rafturi pe părțile laterale, precum cel din gama noastră Vendi, confecționat din stejar sonoma și compartimentat perfect pentru orice necesitate de depozitare. Nuanța de stejar îi conferă un design minimalist însoțit de o eleganță unică. Oricât de multe manuale, caiete și accesorii ar avea copilul tău, acesta este soluția ideală și rentabilă pentru a-i oferi plăcerea și liniștea dedicată studiului. De asemenea pentru depozitarea materialelor educative și manualelor vă puteți orienta către o soluție la fel de viabilă reprezentată de gama de rafturi Odyn.

Puteți monta etajere deasupra biroului, suspendate sau deschise, acestea vor ține locul minibibliotecii si tot aici va putea expune diverse amintiri, suveniruri sau figurine. Puteți alege etajerele deschise de nuanță alb sau stejar sonoma din gama Teyo, elegantă și cu suficiente polițe pentru depozitarea cărților sau accesoriilor de birotică sau rafturile suspendate din gama Oscar sau Preto.

Rafturile și etajerele sunt disponibile acum într-o gamă variată de materiale, culori, texturi, modele sau forme și aproape toată lumea consideră că pot fi folosite în cele mai creative și interesante moduri.

Zona de dormit

Pe pat dorm atunci când sunt epuizați de energie după o zi plină de activități și tot pe pat, la fel de nonconformiști își mai fac și temele din când în când. Tot în pat se așează îmbracați cu aceleași haine de afară, când nerăbdători și entuziasmați abia așteaptă să-și sune prietenii și să le povestească toațe pățaniile din ziua respectivă. Din acest motiv, patul pe lângă o pătură elegantă, simplă și plăcută ochiului, va avea nevoie de perne decorative de efect, pe lângă așternuturi și pernele de dormit. Iar aceste accesorii le puteți alege din gama unică Rabita, cu culori calde și plăcute, menite să-i relaxeze și să-i auto stimuleze.

Noptiera este necesar să fie încăpătoare, să dețină sertare și spațiu suficient pentru a pune o veioză, telefonul, tableta și alte accesorii fără de care nu pot trăi. Aveți posibilitatea de a alege între noptierele albe din gama Pepe. Pentru a le îmbunătăți starea de spirit puteți să delimitați zona cu ghirlande agățate de tăblia patului sau să-i lăsați să creeze o galerie cu poze pe perete ca să-și amintească de vremurile nostalgice și de clipele frumoase petrecute de cei dragi.

Zona de relaxare

Nu este necesar să cautați fotolii sofisticate și elegante pentru decorarea dormitorului unui adolescent pentru că sunt suficiente, taburetele din gama Velvet, care abordează un stil modern și sofisticat ce dau un ton minimalist oricărui spațiu. Când optezi pentru un taburet, recomandarea noastră este să te orientezi către cele cu suprafețe plane astfel încât să poată fi folosit și ca masă pentru sucuri sau gustări atunci când prietenii sosesc și distracția nu se mai termină.

Transformă camera adolescentului astfel încât să vibreze de energie!

Recomandarea noastră este să renunțați la paleta cromatică prea sofisticată de culori neutre pe care ați aplicat-o în camera de zi: camera adolescenților trebuie să fie viu colorată și cel putin un perete trebuie să se evidențieze imediat ce intri în cameră.

Chiar si un mic dormitor de adolescent poate fi făcut să pară mai mare.

Acolo unde dimensiunile reduse ale camerei îți dau mari bătăi de cap, poți interveni cu o sumedenie de trucuri pentru a face încăperea mică să pară mai spațioasă. De exemplu, oglinzile fac mai mult decât să hrăneasca accesele de vanitate ale tinerilor, ele reflectă lumina și amplifică vizual spațiul. Puteți să optați către oglinda cu spațiu de depozitare a bijuteriilor de la Oneon. Modernă și sofisticată cu un sistem pliabil inovativ, reprezintă soluția ideală de a împăca necesitățile tinerilor.

Nu aveți nevoie de investiții mari ca să decorați camera unui adolescent și nici de corpuri de mobilier prea sofisticate. Atunci când camera este funcțională, iar ambianța spațiului va deveni mai armonioasa și reprezentativă pentru personalitatea lor, sigur vor privi această cameră ca pe un spațiu cool unde se pot retrage în lumea lor plină de zâmbete, imaginație, culoare și distracție.

Dacă dorești soluțiile unor specialiști în design și mobiler pentru orice încăpere indiferent de spațiu nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0783 160 080 pentru a beneficia de o oferta personalizată la costuri optimizate.