20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Idei de amenajare a dining-ului

Dacă ai optat pentru o sufragerie open-space, poți crea o zonă special dedicată pentru dining. În acest loc, vei lua masa cu cei dragi și veți povesti ce ați trăit pe parcursul întregii zile, astfel va deveni un spațiu special unde veți crea foarte multe amintiri. Alege să realizezi un design inedit și să adaugi o notă personală prin obiectele de mobilier și modul în care le dispui. Îți prezentăm câteva moduri de așezare a mesei și a scaunelor în dining. Este posibil să îți amenajezi această zonă, chiar dacă nu dispui de o sufragerie de mari dimensiuni. 

De exemplu, poți economsi spațiu dacă optezi pentru o băncuță lipită de perete. Achiziționează o masă de lungimea acesteia, de exemplu masa albă UNITA și vei obține colțul perfect pentru dining. Dacă îți dorești o anumită dimensiunea, apelează la serviciile noastre, pentru că  putem realiza chiar și mobilier la comand

Dacă dispui de foarte mult spațiu vertical, alege o masă mai mare și poziționează scaunele de o parte și de cealalta a acesteia. Poți alege și un set de dining precum setul de dining BJORK Vei putea invita întreaga familie și prietenii pentru cină și să petreci timp de calitate cu cei dragi.Poziționează acest corp de mobilier paralel cu bucătăria și creează un spațiu elegant în nuanțe de alb și negru, pentru un plus de rafinament.

O casă mare îți permite să amenajezi dining-ul exact așa cum îți dorești. Totuși, pentru a păstra o atmosferă intimă și caldă, alege o masă rotundă (masa alba PAULIN), cu scaune confortabile și un candelabru dispus deasupra. În acest cadru, este extrem de facil să socializezi cu toți cei prezenți în jurul mesei.

Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți crea o zonă de dining, poziționând mesele și scaunele, în funcție de forma camerei și dimensiunea acesteia. Cu dorință de a inova și de a crea casa la care ai visat, orice este posibil.