20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Mai mult spațiu pentru holul tău

Holul reprezintă culoarul de trecere dintr-o încăpere a locuinței în alta sau spațiul de legătură dintre interiorul și exteriorul casei. Când vine vorba de amenajarea acestuia, de cele mai multe ori este neglijat, rezultând un decor incomplet și dezechilibrat. Încearcă pe cât posibil să eviți această greșeală și să faci tot posibilul ca prima imagine pe care o vede un oaspete atunci când intră în locuința ta să fie una cât mai plăcută. Holurile pot avea dimensiuni și forme diferite, în funcție de mărimea locuinței și de tipul compartimentării.
Acestea sunt primele criterii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vine vorba de amenajare. Îți punem la dispoziție câteva idei de produse de cea mai bună calitate, cu ajutorul cărora să economisești bani, spațiu și energie.

1. Ansamblul din stejar Sonoma, Gadis conține cuier, pantofar și un dulap cu rafturi, perfecte pentru un hol amenajat cu stil și bun gust. Dulapul conține și o oglindă, iar dispozitivul de deschidere este de tip push-up. Nimic nu se compară cu un hol primitor și aspectuos, pe care invitații să îl remarce încă de la intrare și să se simtă de-a dreptul fermecați.
2. Pantofarul VIVAT format 2 compartimente cu sertar, de un alb curat, imaculat este perfect pentru un hol de dimensiuni mici. Redus cu -23% din prețul inițial, îți asigură confort și rezistență în timp, dar și un design cu totul deosebit.
3. Fotoliul KENY cu extindere este ideal pentru un hol spațios, în care mobilierul joacă un rol fundamental. Un fotoliu extrem de practic, care se poate extinde pentru dormit, se găsește acum cu o reducere de -45% din prețul inițial. În plus, dispune și de spațiu de depozitare pentru lenjerie, dar și de o pernă comodă și relaxantă.
4. Fotoliul dublu roșu CUBA este elegant, fiabil și cu un design atrăgător, perfect pentru persoanele cu gusturi rafinate, cărora le place să facă alegeri inspirate. Confortabil, ușor de întreținut, fotoliul are o lungime de 124 cm. și un material de stofă de cea mai bună calitate. Redus cu -22% din prețul inițial, poate fi achiziționat și în rate.
5. Cuierul alb, extra lucios HG, SPACE ocupă puțin spațiu și este foarte elegant, perfect pentru un hol impunător, cu un design inovator. Redus cu -29% din prețul inițial, are un termen de garanție de 24 de luni, iar costul transportului este gratuit.
6. Canapeaua FABRICO are un design regal, mânere curbate și este piesa de rezistență pentru un hol elegant, aparte. Este confecționată dintr-un material textil, extrem de plăcut la atingere și care se curăță foarte ușor. Va fi locul perfect pentru a te relaxa după un traseu lung și anevoios și în care îți vei întâmpina oaspeții cu căldură, în timp ce se fac comozi.
7. Pantofarul ANABELA din pal melaminat și stejar Sonoma îți permite să economisești spațiu, bani și energie. Încadrat lateral de 2 mini-dulăpioare cu câte 3 rafturile fiecare, pantofarul nostru este multifuncțional și foarte util, permițându-ți să depozitezi atât încălțăminte, cât și alte diverse obiective. Redus cu -28% din prețul inițial, vine la pachet cu transport gratuit și o garanție de 24 de luni. Câtă vreme nu pierzi din vedere funcția principală a holului de la intrarea în casă, și anume acela de spațiu de tranziție, poți crea un decor plin de personalitate, chiar dacă vorbim de o suprafață foarte mică. Venim în întâmpinarea ta cu idei creative şi cu soluţii complete pentru realizarea oricărui tip de mobilă la comandă, la standarde înalte de calitate, care să se potrivească personalităţii tale. Pentru mai multe detalii ne poți contacta la numărul 0751 166 240.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *