20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Metode de dispunere a canapelei în living

Modul în care arată livingul tău depinde de foarte mulți factori, de la dimensiunea camerei, până la obiectele de mobilier alese și locul unde sunt poziționate ferestrele, ușile etc. Noi ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi de amenajare pentru a așeza dulapurile, canapeaua în cele mai potrivite moduri, în funcție de design-ul pe care vrei să îl obții.

Un tip clasic de așezare este dispunerea a două canapele față în față, separate de o măsuță de cafea. Este locul ideal atunci când vrei să petreci timp în familia, te întâlnești cu prietenii, discutați sau jucați diferite jocuri de societate. Poate fi adăugat un fotoliu sau un scaun confortabil între acestea precum scaunul cu țesătură albastră sau fotoliul din material textil velvet din gama Ramely.

Dacă nu ai spațiul suficient pentru a adăuga două canapele în living, poți opta pentru una mai mică și două fotolii din același set sau cu un design asemănător. Măsuța de cafea poate fi centrată între cele 3 corpuri, iar un covor de mari dimensiuni precum covorul alb AMIDA, care să le încadreze completează perfect acest loc de relaxare.

Canapeaua tip colțar este piesa centrală dintr-un living, de aceea nu este necesar să adăugați foarte multe alte elemente, corpuri de mobilier sau decorațiuni. Țineți cont de culoare, model, dimensiune și formă, pentru că această canapea reprezintă o investiție de lungă durată. Poate fi amplasată într-un living de mici sau mari dimensiuni, atât timp cât alegi varianta potrivită pentru spațiul de care dispui.

În funcție de atmosfera pe care vrei să o creezi, spațiul ce urmează să fie amenajat, mobilierul de care ai nevoie, poți alege dintre numeroase variante de așezare a canapelelor pentru a obține un design care să se încadreze în cele mai noi tendințe, dar care să fie util și practic pentru întreaga familie.