20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Lemnul este un material prietenos și de nădejde în orice situație. Acesta a oferit omului de-a lungul timpului posibilitatea de a se exprima prin artă, dar mai presus de toate a oferit utilitate, confort și durabilitate. O selecție importantă de culori, modele și obiecte realizate din acest material fac din lemn un preferat al tuturor interioarelor, de la cele tradiționale și rustice, până la cele moderne și minimaliste.

În amenajarea dormitorului, piesele de mobilier din lemn au un rol foarte important, transformând încăperea într-un spațiu atractiv și confortabil. Este foarte popular toamna și iarna, deoarece un interior în care abundă lemnul pare să fie protejat de vânt și frig.Îți prezentăm câteva piese din mobilier din lemn masiv, ideale pentru decorarea unui dormitor cu bun gust, rafinament și produse de cea mai bună calitate.

  1. Patul din lemn tapițat Marius nu numai că este elegant, având un design impunător, dar este și rezistent. În plus, este finisat manual, ulterior fiind aplicat un strat de baiț și unul de vopsea pentru o rezistență mai mare în timp. Conține somieră tot din lemn de fag, ce suportăpână la 500 de kg. Eleganța sa aparte este conferită de tapiseria în nuanțe gri aplicată la capătul său.
  2. Dulapul cu uși glisante din stejar Sonoma este special conceput pentru dormitorul tău. Are un design modern și dimensiuni de 183x61x218 cm. Prevăzut cu o oglindă mare, rafturi și cuier, este ideal pentru depozitarea hainelor și lucrurilor personale. În plus, negrul lucios îi conferă un rafinament aparte, făcându-l potrivit pentru orice tip de design.
  3. Comoda albă cu oglindă este accesoriul perfect pentru dormitorul tău. Cele șase sertare din componența sa îți asigură suficient spațiu pentru depozitare, iar oglinda îi conferă un plus de rafinament dormitorului mult visat. De un alb curat, plăcut ochilor, se va potrivi oricărui design ales pentru încăpere.
  4. Fotoliul de tip balansoar din lemn pin, crem este ceea ce îți trebuie pentru a petrece momente relaxante si liniștite în propria cameră. Special conceput pentru a privi un film sau a citi o carte, este locul perfect în care te poți destinde după o zi lungă și obositoare la muncă sau îți poți reîncărca bateriile în timp ce practici activitățile preferate. De un alb imaculat, va transforma dormitorul tău într-un mic palat din cleștar, în care vei aștepta de fiecare dată să te întorci cu nerăbdare.
  5. Lampa albă de podea din lemn natural îți va decora plăcut camera mult visată. Designul său este unul modern, iar materialele folosite sunt de o calitate superioară. Puterea maximă a becului este de 60 W, iar dimensiunea lămpii este 40 x 30 x 145,3 cm. Nu numai că îi va oferi un aspect extrem de șic încăperii tale, dar te va ajuta și în îndeplinirea obiectivelor pe care ți le propui.

Umple-ți casa cu căldură și încojoară-te de tonurile calde și plăcute ale lemnului, care vor face ca timpul petrecut acasă să pară mult mai frumos.

            Având o bogată experiență, oferim o gamă variată de produse și servicii, pentru o casă mobilată cu bun gust și creativitate. Tocmai ți-ai cumpărat o locuință nouă? E timpul să o mobilezi! La Ramely, îți facem mobilă exact așa cum îți doreșți. Completează formularul de pe pagina noastră https://bit.ly/2GvMfbQ sau contactează-ne la numărul de telefon 0751 166 240 și alege piesele de mobilier preferate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *