20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Piese de mobilier pentru un living minimalist

Eleganță și rafinament, relaxare și căldură sau stil minimalist și primitor, elementele definitorii ale unui living modern. Amenajarea acestei camere, este o adevărată încercare pentru designerii de interior, iar când cerințele sunt limitate, iar camera dispune de dimensiuni mici, provocarea este și mai mare. Însă, cu ideile și piesele de mobilier potrivite, îl poți transforma chiar tu într-o adevărată oază de relaxare, unde poți servi în liniște cafeaua de dimineață sau viziona filmele preferate în serile de weekend.

Piesa centrală care poate schimba întregul aspect al unui astfel de living, este canapeaua sau fotoliul. În continuare, ți-am pregătit câteva recomandări despre modelele potrivite pentru o cameră de zi minimalistă, ținând cont de forma și culoarea acesteia.

Băncuțe în stil Art-Deco, pentru un living rafinat

Pentru un living de dimensiuni mici, în culori neutre de gri, crem sau alb, canapelele în stil Art-Deco sunt alegerea ideală. Acestea au un design modern, în formă de scoică de mare, care dă o notă de eleganță camerei. De asemenea, este disponibilă în diverse culori inedite precum: galben muștar, albastru turcoaz, verde smarald sau roz pal, astfel încât se poate încadra stilistic foarte ușor, într-o locuință modernă.

Canapea îngustă, pentru un living în culori reci

Potrivită pentru orice living minimalist este canapeaua extensibilă. Irida. Aceasta are nuanțe reci de stejar/gri, cu o tapițerie calitativă și picioare din lemn masiv aurii, elementele ce o fac să fie potriviă atât pentru o locuință la casă, cât și pentru un apartament.

Tot ce mai lipsește din acest spațiu armonios, este o măsuță de cafea modernă, confecționată din MDF/ metal, cu un blat detașabil și un spațiu de depozitare. În acesta îți poți așeza fie jucăriile mai mici ale copiilor, fie revistele tale preferate, pe care le poți citi în pauzele de la televizor.

Fotoliul în stil Art Deco, pentru un living modern

Atunci când vorbim despre un living de mici dimensiuni, este dificil să faci cele mai bune alegeri atât din punct de vedere al design-ului, cât și al funcționalității mobilierului. Totuși criteriile legate de cromatică și dimensiunile din spațiul respectiv sunt cele care pot face diferența transformând o cameră monotonă, într-una cu totul impresionantă.

Piese care te pot ajuta într-o astfel de situație sunt canapelele tip scaun sau fotoliile în stil Art-Deco. Au o forma modernă de scoică de mare și o gamă de nuanțe diverse de verde smarald, roz, gri, sau galben muștar, iar picioarele lor sunt cu confecționate din metal auriu elegant. Acestea sunt elementele potrivite pentru o piesă de mobilier inedită, dar și confortabilă, care va crea un design rafinat și armonios în livingul tău.

Canapele colorate, pentru un living extravagant

Dacă ești adeptul unui stil mai nonconformist, îți recomandăm să optezi pentru canapelele colorate din gama Arkadia. Acestea îmbină stilul modern cu cel clasic și îți pot schimba aspectul întregii încăperi, datorită culorii și formelor lor speciale. Elementele sunt disponibile în diverse nuanțe de galben, albastru, maro sau gri și se pot extinde, devenind cu ușurință un pat dublu, extrem de confortabil.

Prin urmare, indiferent de tipul de mobilier pentru care optezi, important este să fii creativ și să îți personalizezi zona ta de relaxare, astfel încât să te reprezinte și să îți ofere o stare de liniște la sfârșitul unei zile solicitante de la muncă. Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi de design interior, consilierii noștri te vor ajuta: 0783 160 080.