20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Recomandări de mobilier pentru mediul corporate

După alegerea locului, un prim pas spre o afacere de succes este amenajarea acestuia cu piesele de mobilier ideale. Dacă acestea sunt alese cum trebuie și adaptate domeniului în care activezi, atunci se creează un ambient aparte în încăpere, iar clienții care îți trec pragul vor simți o atmosferă plăcută.

Mobilier pentru spații comerciale

Când deții un magazin, lucrurile care ar trebui să primeze sunt funcționalitatea și estetica. Întregul spațiu ar trebui amenajat într-o manieră cât mai originală și creativă, pentru a atrage atenția cumpărătorilor potențiali. Indiferent dacă dispui de o cameră mai mare sau mai îngustă, îți recomandăm să optezi pentru un birou principal la casa de marcat, în dimensiuni adaptate cu aceasta. Pentru a crea un spațiu cât mai practic, poți folosi pereții în avantajul tău cu ajutorul unor spații de depozitare tip etajere și rafturi pentru produse.

Alegeri pentru clădiri de birouri

Sediul afacerii tale ar trebui să fie cât mai confortabil și primitor atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Birourile de dimensiuni mici și scaunele ergonomice sau cele tip fotoliu sunt alegerea ideală pentru acest loc. Accentul ar trebui să cadă pe restul elementelor de decor și pe culorile din încăpere. Acestea pot fi în nuanțe neutre de alb-negru, crem sau nuanțe pământii, care creează o atmosferă caldă și deosebită pentru vizitatori.

Piese ideale pentru domeniul HORECA

În ceea ce privește hotelurile, recepția, cafenele, restaurantele și restul afacerilor din domeniul HORECA, și aici ar trebui să mizezi pe crearea unui spațiu care denotă ospitalitate, funcționalitate, dar care inspiră și eleganță.

Hotel amenajat cu stil

Începând cu recepția, până la camerele propriu-zise din hotel, ar trebui să alegi birouri spațioase, rafturi și polițe, alături de fotolii și scaune pentru holul principal, dar și piese de mobilier tip set pentru dormitoare. Portofoliul nostru dispune atât de paturi matrimoniale simple, cât și de seturi care conțin și noptiere cu dulapuri, însă toate acestea pot fi personalizate în funcție de specificul brandului tău.

Cafenea sau restaurant modern

În ceea ce privește restaurantele și cafenelele, sfaturile de care ar trebui să ții cont sunt:

  • Bancuri de lucru spațioase pentru pregătirea băuturilor și a preparatelor, etajere și rafturi moderne, pentru prezentarea produselor, adaptate în funcție de dimensiunile și de domeniul afacerii.
  • Dulapurile cu oglinzi și geamuri pot crea ideea de spațiu mai larg și încăpător.
  • Mese și scaune moderne, elegante și foarte confortabile pentru clienți.
  • Rafturile, stativele și alte obiecte de decor, dar totuși funcționale pot fi piese potrivite pentru depozitarea și prezentarea produselor.
  • Întregul spațiu ar trebui decorat, într-o manieră cât mai simplă, minimalistă, dar totuși cu mult bun gust.

În colaborare cu echipa noastră de profesioniști, putem realiza piese de mobilier personalizate, totul în funcție de planurile și dorințele tale. Te așteptăm să ne contactezi pentru a pune la cale următoarele detalii ale proiectului tău de vis. Sună-ne la 0783 160 080 sau trimite-ne schițele tale pe https://mobila-pal-iasi.ro/mobila-la-comanda.