Redecorarea locuinței în culorile primăverii

Primăvara este momentul perfect pentru redecorarea locuinței. Nuanțele vii, decorațiunile minimaliste și elementele inspirate din natură sunt tendințele din acest sezon. Inspiră-te și tu din culorile din natură și include câte un colț viu în fiecare cameră!

Printre paletele cromatice dominante se numără și tonurile calde precum portocaliu, albastru, roșu, verde, beige și maro, dar și decorațiunile cu flori, accesorii din lemn, metal, tablouri supradimensionate sunt binevenite. În portofoliul nostru găsești paturi în nuanțe de albastru, auriu și alb, fotolii smarald, canapele muștar, lămpi în diverse culori sau perne pastelate, toate vor da viață dormitorului sau livingului tău. În continuare, ți-am pregătit câteva sugestii de redecorare în funcție de stilul primăvăratic pentru care optezi.

Stilul Spring Classic

Acest stil este inspirat din cel victorian și se concentrează în prim plan pe imprimeuri aurii sau decoruri florale clasice.

 

Toate nuanțele se îmbină perfect cu piesele de mobilier în aceeași notă precum canapelele muștar ca cea tapițată de la Amedia, scaunele și fotoliile albe, dar și cu nuanțele închise ale unui pat somptuos.

De asemenea, obiectele de iluminat supradimensionate sau lămpile vintage din ceramică sunt elemente cheie care dau o notă aparte dormitorului tău.

O bibliotecă albă incorporată în perete sau tip etajeră piramidă precum cea albă de la Norah creează o notă de rafinament și dă originalitate unui living.

Stilul Green Home

Dacă iubești natura și vrei să aduci puțin din ea și în locuința ta, stilul Green Home este cel potrivit pentru tine. Elementele de design interior care caracterizează acest stil sunt nuanțele pământii, pattern-urile din lemn și plantele colorate.

 

Sugestiile noastre pentru un dormitor inedit care se încadrează în aceste standarde sunt:

patul maro din lemn masiv din fag, noptierele din nuc în aceeași nuanță pe care poți poziționa o lampă în verde primăvăratic. Patul îl poți decora cu perne violet sau albastre și astfel întreagă încăpere prinde viață.

Toate aceste nuanțe vii și luminile naturale dau senzația de spațiu aerisit și conferă luminozitate camerei.

Stilul Elegance

Dacă ești o persoană care preferă designurile mai moderne și elegante, stilul Elegance e cel care te caracterizează. Nuanțele deschise de gri, beige și căramiziu sau alb alături de accesorii simple, sunt cele care definesc acest stil.

 

Noptierele pe alb, un pat simplu cu țesătură gri ca cel din gama „Gulia” alături de un dressing scandinav din stejar sălbatic sunt elementele de mobilier perfecte pentru un dormitor clasic, elegant, dar și funcțional.

Stilul Retro

Stilul Retro aflat în tendițele din această primăvară este inspirat de viața activă a tinerilor. Deci, este perfect pentru amenajarea dormitorului unui adolescent.

Culorile dominante ale acestui stil sunt nuanțele de roz, roșu, albastru, orange și piesele de mobilier retro, care creează o atmosferă ideală pentru cei energicicu o viață activă.

Deși acest stil poate părea ușor încărcat și colorat, ambientul retro creează un mediul vesel, recomandat atât pentru orele de relaxare și odihnă, cât și pentru momentele de creativitate și inspirație.

Sugestiile noastre care pot anima înveseli un dormitorul retro sunt pernele și păturile în diverse culori precum Patura violet, Perna albastru deschis, Perna, roz.

Toate aceste combinațiile de culori vii oferă oricărei locuințe un aer liber și nonconformist.

Indiferent pentru ce stil optezi, toate sunt perfecte pentru acest sezon de primăvară. Fii creativ și alege accesoriile și piesele de mobilier care îți reflectă personalitatea! Fiecare cameră trebuie să-ți poarte amprenta personală, iar dacă ai nevoie de idei și de consultanță echipa noastră din Iași e gata să te ajute cu recomandări și oferte personalizate la numărul de telefon 0783 160 080.