Termeni și condiții

Accesul și utilizarea site-ului mobila-pal-iasi.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați cu bună știință termenii și condițiile de utilizare.

  1. Website-ul mobila-pal-iasi.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului care contribuie (prin intermediul contului creat) cu informații pe mobila-pal-iasi.ro. Mobila-pal-iasi.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Mobila-pal-iasi.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/ sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

  1. Folosirea portalului mobila-pal-iasi.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Mobila-pal-iasi.ro este o colecție de date despre o parte dintre prestatorii de servicii dedicate fabricării de mobilier. Pentru ca mobila-pal-iasi.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

  • website-ul se va utiliza doar pentru informarea publicului prin intermediul informațiilor relevante domeniului de activitate a prestatorului de servicii.
  • nu se pot copia sau distribui informațiile de pe mobila-pal-iasi.ro (text, fotografii, videoclipuri, sau orice alte materiale) fără a obține în prealabil acordul scris și trimis prin e-mail de la administratorul mobila-pal-iasi.ro.
  • nu aveți dreptul de a modifica sau degrada nici o parte a mobila-pal-iasi.ro, în afară de părțile unde aveți legal și prestabilit acces, prin intermediul contului de utilizator.
  • nu se pot publica pe mobila-pal-iasi.ro informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii, etc).

Pentru a avea acces la anumite pagini și/ sau elemente din cadrul mobila-pal-iasi.ro, trebuie să vă creați un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător de utilizarea contului dvs. mobila-pal-iasi.ro nu-și asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului și a informațiilor afișate (indiferent de natura lor) prin intermediul acestuia.

Utilizatorul contului este singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării site-ului mobila-pal-iasi.ro.

  1. Drepturile proprietății intelectuale

Ca vizitator conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică mobila-pal-iasi.ro.

  1. Publicarea de informații de către utilizator și de către mobila-pal-iasi.ro

Mobila-pal-iasi.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale (text, fotografii, materiale video), precum și găzduirea lor. Mobila-pal-iasi.ro nu garantează confidențialitatea acestor materiale. Veți fi singurul răspunzător de materialele postate prin intermediul contului de utilizator. Ca utilizator al contului sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu afișați texte sau fotografii obscene, pornografice, amenințătoare, instigatoare la ură, materiale ofensive la adresă etniei sau a rasei, materiale care să violeze vreo lege.

Mobila-pal-iasi.ro va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiții, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând că utilizatorul să solicite reactivarea contului. Mobila-pal-iasi.ro are dreptul de a verifica periodic și poate decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.

Sunteți conștient și de acord că postând materiale pe acest website, acordați către mobila-pal-iasi.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, redistribuirea sau realizarea de materiale derivate. Mobila-pal-iasi.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Toate informațiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de către mobila-pal-iasi.ro. Mobila-pal-iasi.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare. Mobila-pal-iasi.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru informațiile publicate în conturile de partener ale clienților. Clienții pot accesa și folosi serviciile mobila-pal-iasi.ro în mod individual, cu ajutorul unui username și a unei parole. Răspunderea pentru aceste conturi o poartă în întregime proprietarii acestora.

Mobila-pal-iasi.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce în conturile de partener ale clienților.

Politica de retur RAMELY

Va informam ca aveti posibilitatea de a anula, in mod gratuit, o comanda online inainte ca produsele sa va fie efectiv livrate. Va rugam sa faceti acest lucru contactand RAMELY Mobila la numarul de telefon 0783.160.080 sau la adresa de email office@mobilaramely.ro.
Daca produsul a ajuns deja in posesia dvs., aveti dreptul legal ca in termen de 14 zile calendaristice sa renuntati la marfa comandata fara a suporta alte costuri decat cele ce presupun transportul de retur al acestuia.

Important de retinut: orice defectiune, modificare fizica, zgarieturi, ciobituri ale produsului, trebuie semnalate telefonic sau prin email in MAXIM 48 de ore de la receptionarea coletului / coletelor

In cazul in care doriti sa returnati un produs va trebui sa ne anuntati si sa solicitati in scris acest fapt, completand un formular de retur, in termen de 14 zile de la primirea acelui produs. Formularele completate dupa acesta perioada nu mai sunt valabile. Dupa ce ne trimiteti pe email acest formular, un consultant RAMELY va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii.

COMPLETEAZA AICI FORMULARUL DE RETUR

Produsele trebuie returnate exact asa cum le-ati primit si vor fi insotite de toate accesoriile aferente, documentele originale, in ambalajul lor original. Va rugam sa luati aminte faptul ca produsele de mobilier sunt fragile si vor trebui ambalate cu mare atentie, respectand pe cat posibil ambalarea initiala, pentru a ajunge la noi in cea mai buna stare.
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in calitate de consumator, sunteti responsabil de manipularea produsului comandat. In cazul in care produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire, zgarieturi, are feronerie lipsa si nu poate fi revandut ca si produs nou, vom percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. Produsele ce fac parte dintr-un ansamblu nu pot face parte separat din politica de retur (va trebui sa returnati tot ansamblul mobilier respectiv).
Va invitam sa faceti o sesizare in scris privind orice defectare sau lipsa a componentelor produselor in termen de 5 zile de la receptionarea produselor. Daca produsul este constatat ca fiind deteriorat la primire, puteti solicita rambursarea contravalorii acestuia sau puteti solicita livrarea unui produs identic in locul celui neconform.
Coletele vor trebui predate (in fata imobilului) persoanei mandatate de RAMELY pentru preluare si transport. Firma RAMELY va rambursa contravaloarea produsului returnat in termen de 14 zile calendaristice de la receptionare, prin transfer bancar intr-un cont in lei indicat de dumneavoastra in formularul de retur (pentru aceasta operatiune nu se vor percepe comisioane).
Daca produsele ce trebuie returnate nu sunt ambalate corespunzator pentru manipulare, curierul indicat in formular este indreptatit sa nu preia bunul respectiv. In situatia in care clientul trimite produsele impachetate necorespunzator prin alta metoda aleasa (alt curier, posta romana, predare personala etc.) este in totalitate raspunzator de orice distrugeri, defecte, descompletari constatate la receptia returului.
Sunt posibile doua cazuri legate de costurile cu transportul marfii: daca returul se va face prin intermediul firmei de curierat indicate de RAMELY, costul de retur se va scadea din suma de rambursat, insa daca returul se va face printr-o alta firma de curierat agreata de client, costul transportului va fi platit integral de catre acesta.
Costul returului in functie de kilogramele coletelor:
– 1-50 kg = 50 lei
– 50- 100 kg = 100 lei
– 100 – 200 kg = 200 lei
– Peste 200 kg = 300 lei