20% Reducere la întreaga colecție de Mobilier pentru Living / Sufragerie

Coșul meu

Biroul sau spaţiul de lucru de acasă este la fel de important ca şi restul încăperilor, având în vedere faptul că foarte mulţi dintre noi lucrăm peste program, petrecând mult timp în faţa calculatorului,completând acte sau pregătind diverse proiecte. Fiind un spaţiu în care productivitatea şi creativitatea trebuie să atingă cote maxime, biroul trebuie să fie mereu aerisit, ordonat, frumos mobilat şi să conţină toate elemente dorite de tine: culori preferate, un scaun confortabil, ghivece cu flori, dar şi alte accesorii organizatoare.

Noi ţi-am pregătit câteva idei de sugestii de amenajare a biroului, care să te ghideze în decorarea locului în care îţi petreci o mare parte din timpul liber.

  1. Biroul nu trebuie amplasat neapărat într-o cameră separată. Poţi alege să-l încorporezi în living, dormitor sau chiar într-o încăpere open-space. În funcție de spațiul de care dispui, poți amplasa mese de birou mai mari sau mai mici, care să ofere o notă de originalitatea propriei locuinţe;
  2. Pentru a te bucura de lumină naturală din abundenţă, amplasează biroul la geam. Îl poți poziționa în fața unui geam mai mic sau într-un colț, între mai multe geamuri. Important este să ai toate condiţiile necesare desfăşurării activităţii, astfel încât să obţii rezultatele dorite şi să-ţi îndeplineşti cu brio toate obiectivele propuse.
  3. Dacă locuinţa ta este deja puţin înghesuită şi îţi e greu să găseşti un loc potrivit pentru spaţiul de lucru, există soluții pentru amplasarea biroului în așa fel încât să nu te încurce. Un birou de dimensiuni mici poate fi integrat cu ușurință în interiorul unui corp de mobilier care îl va masca. Pentru sesiunile mai lungi de muncă, poți achiziţiona un corp cu o masă de birou rabatabilă care poate fi de dimensiuni mai mari. Soluțiile ingenioase sunt cele mai potrivite, mai ales acum când mobilierul trebuie să fie funcțional și să îndeplinească mai multe roluri. Pentru camerele mici, poți așeza biroul într-o poziție care să avantajeze spațiul, iar cel mai la îndemână loc este în colțul unei camere.
  4. Ai grijă ca spaţiul de lucru să nu fie unul anost, ci cât mai creativ, vesel şi confortabil. Optează pentru elemente de decor originale şi practice, care să aducă un plus de eleganţă încăperii şi să te ajute în desfăşurarea activităţilor de zi cu zi. Foloseşte corpuri de iluminat ingenioase, cum sunt lămpile ori un lampadar pe care să-l amplasezi lângă birou sau în spatele acestuia, astfel încât lumina să cadă în zona potrivită. De asemenea, poţi folosi plante, o o sursă infinită de prospețime și inspirație, a căror verde intens este o nuanță odihnitoare pentru ochiul uman. Totodată, poţi sparge monotonia cu ajutor unor tablouri deosebite, pe care să le aşezi înspre partea de sus a peretelui, întrucât creează impresia de înălțime. Împacă frumosul cu practicul în amenajarea spaţiului de lucru și înconjoară-te de obiecte care te motivează și inspiră!
  5. Culorile şi materialele alese pentru mobilierul de birou sunt foarte importante. Cele mai potrivite culori pentru masa de birou sunt cele neutre. Pentru a se potrivi cu design-ul casei sau al încăperii, alege nuanțe de lemn natural, chiar nefinisat, în cazul amenajărilor de tip boem, rustic sau tradițional. Pentru stilurile minimalist și contemporan poți alege mese de birou vopsite în alb sau negru, în funcție de ce predomină în restul casei. Alege varianta ideală pentru a putea profita la maximum de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Mobila din lemn masiv produsă în fabrica noastră din Iaşi se ridică la înălţimea celor mai înalte aşteptări şi exigenţe, reuşind să acopere toate nevoile clienţilor şi să le aducă satisfacţie pe termen lung. Contactează-ne la numărul de telefon 0783 160 080 şi spune-ne cum ai dori să arate biroul mult visat, pentru ca noi să îl realizăm exact aşa cum îţi doreşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *